Napeta utakmica: Metaloplastika pokazala kvalitet i borbu!

Feb 25, 2024 - 10:37
Feb 26, 2024 - 10:06
 0  16
Napeta utakmica: Metaloplastika pokazala kvalitet i borbu!

Borbena i požrtvovana igra sa obe strane mogla je se videti u hali Zorka, gde je Metaloplastika Elixir dočekala aktuelnog šampiona države ekipu Vojvodine.
Nošeni sjajnim navijanjem oko 1500 navijača sa tribina, plavi su pokazali da su ekipa za velike rezultate na koje se ozbiljno mora računati kada je u pitanju borba za titulu prvaka države.

Početno ispitivanje snaga trajalo je sve devetog minuta kada su plavi prvi put načeli mrežu gostiju. Do dvadeset prvog minuta mogla se videti rezultatska klackalica gde su se u vodstvu naizmenično smenijvale obe ekipe. Tada naši momci stiču po prvi put dva gola razlike. Od tog trenutka sve ide na ruku igračima Metaloplastike. Na poluvreme se odlazi sa četiri gola prednosti za plave 17:13.

Gosti mnogo bolje otvaraju drugo poluvreme i serijom od 5:1 dolaze do izjednačenja 18:18. To je bio signal za šefa stručnog štaba plavih Vladana Matića koji je pravovremenom reakcijom smirio naše momke zatraživši tajmaut. Od tog trenutka pa sve do kraja utakmice Plastičari su odigrali vrhunski. Na kraju možda nismo imali dovoljno i sreće da se zabeleži još jedna pobeda u Super rukometnoj ligi.

Na kraju Metaloplastika Elixir - Vojvodina 29:29

Najbolji pojedinac na meču ponovo je bio Darko Arsić koji je imao 16 odbrana od toga četiri puta je zaustavilo šut sa sedam metara i šesti put osvojio titulu najkorisnijeg igrača.


U napadu su briljirali Brajović i Dodić sa 7 golova, dok je jedan gol manje dao Alilović.

Metaloplastika Elixir:
Vojislav Brajović 7, Mateja Dodić 7, Domagoj Alilović 6, Brana Mirković 2, Milan Jovanović 2, Uroš Simić 2, Filip Milovanović 1, Kosta Petrović 1 i Milan Dakić 1.

Izvor i foto: RK Metaloplastika Elixir/instagramstranica

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow