U subotu FK Mačva dočekuje OFK Beograd

April 11, 2024 - 13:27
 0  22
U subotu FK Mačva dočekuje OFK Beograd

Na održanoj konferenciji za medije Fudbalski klub Mačva najavio je utakmicu 30. kola Mozzart Bet Prve lige Srbije. FK Mačva dočekuje OFK Beograd u subotu, 13. aprila, na stadionu FK Mačva sa početkom od 16 časova.

Na konferenciji su govorili Nemanja Glušica, šef stručnog štaba FK Mačva, kapiten Igor Ristivojević i centralni napadač Pavle Radunović.
- Očekujem utakmicu kao i do sada, sa dosta trčanja, dosta šansi, napadačku utakmicu sa naše strane, očekujem pobedu. Svi igrači su nam u trenažnom procesu, svi su na raspolaganju sem Petra Ristića koji ima kartone. Navijačima i posetiocima poručujem da nam je njihova energija sa tribina dosta značila i na ovoj utakmici, koja je za nas utakmica sezone, očekujem ih u što većem broju i da zajedno sa njima pobedimo utakmicu.", poručio je Nemanja Glušica, šef stručnog štaba crveno crnih.

Kapiten FK Mačva, Igor Ristivojević poručuje da je atmosfera u svlačionici dobra i da je ona uvek prisutna, ali su povremeno rezultati izostali.
- Evo sada su i rezultati došli, u dobrom smo ritmu, u dobrom momentu, tako da treba to da iskoristimo. Dolazi nam OFK Beograd, ekipa koja je prva na tabeli. Mi imamo poštovanje prema njima, ali kada izađemo na teren mi imamo naš cilj, pobedu. Želimo da uđemo u Play off i nećemo kalkulisati. Očekujem tvrdu utakmicu, borbenu sa mnogo ritma i očekujem da se na kraju radujemo sa našim navijačima. Ovom prilikom ih pozivam da budu naš dvanaesti igrač i da nam pomognu da pobedimo, poruka je Ristivojevića.

Centralni napadač Pavle Radunović, očekuje napadačku atmosferu na utakmici sa obe strane.
- I OFK Beograd i mi igramo lep fudbal, u poslednje vreme i mi pružamo dobre rezultate. Oni dolaze rasterećeniji zato što su prvi na tabeli a nama su bodovi sada najpotrebniji za ulazak u Play off, i očekujem da ćemo dati maksimalan učinak da osvojimo bodove na ovoj utakmici. U subotu može presuditi želja svih nas da se radujemo kao i na prethodnim utakmicama koje smo igrali na našem stadionu i nadam se da će publika doći u velikom broju da nas podrži i da nam daju elan da odemo u viši rang, zaključio je Radunović.

Foto i izvor: FK Mačva/instagram

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow