Šabac protiv nasilja - „Aktuelni saziv Skupštine grada Šapca je rezultat pokradenih izbora”

April 12, 2024 - 11:11
April 30, 2024 - 09:20
 0  20
Šabac protiv nasilja - „Aktuelni saziv Skupštine grada Šapca je rezultat pokradenih izbora”

Saopštenje koalicije Šabac protiv nasilja prenosimo u celosti:

"Lokalni parlament treba da bude mesto u kome se donose najvažnije odluke za funkcionisanje jedinice lokalne samouprave. Kada mafija uz direktnu podršku državnih struktura pokrade izbore, nelegitimne Skupštine proistekle iz takvog kriminala služe  stvaranju privida demokratije. Aktuelni saziv Skupštine grada Šapca je rezultat pokradenih izbora i kao takav dobar primer lažne institucije koja je u službi SNS-a.

Takva Skupština trebalo bi da pokaže građanima Šapca kako je sve u redu, da postoji regularan politički život i demokratska debata koja treba da omogući rešenja koja su javnom interesu.

U takvoj predstavi odbornici liste Šabac protiv nasilja neće učestvovati. Nastavljamo borbu protiv režima i ne pristajemo na krađu i saradnju sa mafijom koja je uzurpirala državu.

Izborićemo se za pravo građana da slobodno biraju i da ne budu pokradeni. Kada Šapčanke i Šapčani budu mogli slobodno da biraju, naš grad će postati bolje mesto za život", navodi se u saopštenju koalicije ŠABAC PROTIV NASILJA

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow