POKS : Građani plaćaju izbornu krađu i kupovinu glasova

Feb 29, 2024 - 18:51
Mar 2, 2024 - 09:23
 0  6
POKS : Građani plaćaju izbornu krađu i kupovinu glasova

Saopštenje Gradskog odbora POKS Šabac, prenosimo u celosti: 

"Gradski odbor Pokreta obnove Kraljevine Srbije Šabac ocenjuje da je odluka Gradskog veća o povećanju cena snabdevanja vodom i upravljanje komunalnim otpadom za čak 35% nastavak politike SNS-a i Zapadne Srbije  da njihovo bogaćenje, pljačku i korupciju plaćaju građani Šapca.
"Nelegalno i nelegitimno Gradsko veće nastavlja sa politikom čiji smo svedoci u našoj državi prethodnih 12, a u našem gradu prethodne 3 godine. Ovo je još jedan jasan pokazatelj da se radi o interesnoj grupi koju ne zanimaju ni razvoj Šapca ni interes građana. Ovo povećanje cena komunalnih usluga  način je da se plati kupovina glasova, nesposobnost u upravljanju javnim preduzećima, krađa i korupcija koja vlada u svim segmentima države i lokalne samouprave. " izjavio je danas predsednik GrO POKS Šabac Božidar Katić.
POKS podseća građane da je prošle godine cena grejanja uvećana za 32% te konstatuje da će ovo novo povećanje nameta imati katastrofalne posledice za većinu građana Šapca.
"Ovo je pravo lice politike SNS-a. Nesposobni, ali podobni se postavljaju na rukovodeća mesta. Oni onda bez pitanja i otpora robuju svojim partijskim komesarima, zaključuju štetne ugovore, plaćaju radove po tri puta više od realne vrednosti i zapošljavaju nepotrebne i nesposobne kadrove. Sve to u cilju sticanja dobiti kriminalaca bliskih vlasti i kupovine glasova za interesne grupe koje nelegalno i nelegitimno vladaju ovim gradom.  I sve to bahaćenje, kriminal, korupciju na kraju moramo da platimo svi mi - građani Šapca." navodi Katić.
GrO Pokreta obnove Kraljevine Srbije ovu odluku smatra nastavkom izborne prevare i krađe koji su se desili u Srbiji i našem gradu 17. decembra. Podsećamo one koji ovim gradom bez pristanka i mandata dobijenog od Šapčana upravljaju na to da su Javna preduzeća servis građana i da nije njihov cilj ostvarivanje dobiti, već pružanje najboljih usluga građanima po najnižoj mogućoj ceni. A posebno nije funkcija javnih preduzeća da pokrivaju novcem građana Šapca urušavanje ustavnog poretka ove zemlje fantomskim biračima, lažnim ličnim kartama, kupovinom glasova, zapošljavanjem donosilaca "sigurnih glasova" i izbornom prevarom", navodi se u saopštenju.

Foto: POKS ŠABAC

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow