Policijski inspektor uhapšen zbog šverca cigareta

Mar 13, 2024 - 13:46
Mar 14, 2024 - 11:14
 0  30
Policijski inspektor uhapšen zbog šverca cigareta

Milorad M, policijski insprektor Policijske stanice u Krupnju, koja pripada PU Šabac jutros je uhapšen na graničnom prelazu Ljubovija, prems RS i BIH, potvrđeno nam je u policijskim krugovima, prenosi portal Nova.rs.

Kako Nova.rs navodi, Milorad je osumnjičen da je pokušao da u automobilu prokrijumčari 600 boksova po 10 paklica cigareta poreklom sa KiM. Želeo je da pređe u susedni Bratunac, na levoj obali Drine, u Republici Srpskoj, ali su ga u tome sprečili policajci na graničnom prelazu.

Pretreseno je vozilo kojim je krenuo na drugu obalu Drine, pronađene su nelegalne cigarete, stavljene su mu lisice na ruke.

Određeno mu je policijsko zadržavanje, do 48 časova, posle čega će tužilac da odluči dalji tok istrage, uključući i da li će za njega da zatraži, od suda, određivanje pritvora. Godinama je radio kao policijski inspektor u Loznici, ali je bio je, po kazni, na nižim radnim mestima i pritvaran.

Blizak je bio bivšem više puta hapšenom bivšem komandiru policije u Loznici i Krupnju, zajedno su hapšeni u Beogradu, preneo je portal Nova.rs.

Milorad je bio u policijskom timu za ispitivanje 24 sporne privatizacije na čijem čelu je bio inspektor Bogdan Pušić.

Izvor: Nova.rs

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow