Zajedno: Mali Pariz ili možda ipak Venecija

May 22, 2024 - 13:58
 0  18
Zajedno: Mali Pariz ili možda ipak Venecija

Saopštenje stranke Zajedno prenosimo u celosti:


"Problemima koje izazivaju padavine u Šapcu očigledno se ne bavi niko, tome u prilog govori ono što smo svi juče u popodnevnim satima mogli videti na ulicama Šapca. Sa istim problemom suočila su se i prigradska naselja, juče je sve bilo pod vodom zbog neznanja i nerada nelegalne vlasti koja ovaj grad uništava četvrtu godinu za redom.

Nakon svake kiše imamo iste scene i po tom pitanju niko od nadležnih nije uradio ništa. Nelegalna, korumpirana i lopovska vlast u Šapcu ne gradi i ne širi kanalizacionu mrežu, ona čak nije sposobna ni da postojeću održava.


Aktuelno stanje u kome se nalazi kanalizaciona mreža svi smo juče videli, ono što nismo i sva je prilika i nećemo videti jeste novih 150km kanalizacione mreže koju je Aleksandar Pajić obećao Šapčanima još početkom svog prvog mandata.


Gradska infrastruktura ne prati izmene koje se događaju u samom gradu, neznanje, izostanak struke ili kriminal dozvoljavaju gradnju gde joj nije mesto, što za posledicu proizvodi poplave i štete usled gotovo svakog pljuska.


Pozivamo vas dragi sugrađani da ne budete nemi posmatrači uništavanja našeg grad, ne smemo dozvoliti neznanju i kriminalu da pobede, ovo je grad svih nas, zato je važno da se u ovu borbu uključimo svi", navodi se u saopštenju ove stranke

Foto: Stranka Zajedno

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow